fbpx

Supportpagina leerplatform | FAQ

Heel eenvoudig: tot allemaal. Je krijgt steeds toegang tot al onze huidige én nieuwe opleidingen, zolang jouw account actief is. Je kan iedere opleiding volgen en herbekijken waar en wanneer dit voor jou het beste past, alsook volledig op eigen tempo.

Iedere opleiding, ongeacht of deze in totaal 40 minuten, 1 uur of 3 uur duurt, wordt door ons vakkundig opgedeeld in kortere leermodules om het online volgen zo aangenaam en leervriendelijk mogelijk te maken.

Een leermodule binnen een opleiding kan zowel bestaan uit een videobestand, document, formulier, etc.

Tussen de leermodules krijg je steeds één of enkele korte multiple-choice vragen m.b.t. het gevolgde deel. Op het einde van de opleiding krijg je eveneens enkele korte allomvattende vragen over de volledige sessie. Na het beantwoorden van de vragen krijg je steeds het correcte antwoord.

Let op: jouw kijkgedrag wordt bij iedere leermodule geregistreerd door het systeem om na te gaan of je de volledige opleiding effectief hebt bekeken. Enkel bij het volledig bekijken van de opleiding wordt er op het einde een ITAA-attest uitgereikt.

Zeker. De opleidingen blijven beschikbaar op jouw account zolang jouw account actief is. Zo kan je de opleidingen volgen op jouw eigen tempo, waar en wanneer dit voor jou het beste past. Daarnaast kan je te allen tijde iedere reeds gevolgde opleiding volledig of specifieke onderdelen ervan herbekijken.

Meld je aan en ga vervolgens naar ‘Mijn informatie’ om jouw ITAA-lidnummer in te vullen of te wijzigen.

Ter info: Dit is enkel nodig voor erkende ITAA-accountants zodat wij de behaalde ITAA-attesten per kwartaal voor jou kunnen opladen op het ITAA-portaal.

Meld je aan en ga vervolgens naar ‘Mijn informatie’ om jouw wachtwoord te wijzigen.
Waar vind je deze?

Wanneer je een opleiding selecteert in het opleidingsoverzicht, kom je direct op de specifieke opleidingspagina. Hierin krijg je de inhoud, de verschillende leermodules en daaronder ook ‘Bestanden’ te zien. Onder ‘Bestanden’ kan je alle bijhorende presentaties en bijlagen onmiddellijk downloaden op jouw pc.

Wanneer?

Heel eenvoudig: altijd. Alle presentaties, bijlagen en/of documenten die bij een opleiding horen, zijn steeds beschikbaar om te bekijken en te downloaden.

Al gestart met de opleiding en de presentatie vooraf vergeten downloaden?

Geen probleem! Je kan heel eenvoudig de presentaties en bijlagen alsnog downloaden rechtsboven via ‘Bestanden’ zonder de opleiding te moeten verlaten.

Absoluut! Tijdens het bekijken van een opleiding kan je één of meerdere vragen stellen via de knop ‘Verzend bericht naar docent’. Nadien gaan wij hiermee onmiddellijk aan de slag en bezorgen we jou zo snel mogelijk het antwoord op jouw vragen.

‘Verzend bericht naar docent’ vind je tijdens het volgen van een opleiding in de rechterbovenhoek onder ‘Meer’.

Dit kan. Hiervoor dien je de playbar te besturen die je onderaaan de video terugvindt.

Let op: het bijhorend ITAA-attest kan je enkel en alleen verkrijgen wanneer je de opleiding volledig hebt bekeken. Dit houdt in dat de voltooiingstijd minstens even lang moet zijn als de duur van de volledige opleiding. Attesten die hieraan toch niet zouden voldoen, worden niet opgeladen op het ITAA-portaal.

Deze mogelijkheid is enkel van toepassing voor niet-erkende accountants. Dit betekent dat deze opleidingen waarbij dit mogelijk is, geen ITAA-attest uitreiken op het einde.

Erkende accountants die een ITAA-attest wensen te behalen, kunnen hun opleiding nooit in versneld tempo bekijken.

Neen. Alle video’s kan je steeds onbeperkt bekijken en herbekijken via ons leerplatform, maar deze zijn niet extern downloadbaar. Alle bijhorende presentaties en bijlagen kan je uiteraard wel downloaden.

Absoluut! Alle behaalde ITAA-attesten via ons leerplatform zijn erkend als A-uren. Al onze e-learnings voldoen aan de vooropgestelde ITAA-voorwaarden om als categorie A-uren te gelden.

De opleidingen in video en waarbij dit staat aangegeven, geven op het einde steeds een ITAA-attest. De opleidingen in tekstuele vorm hebben geen ITAA-attest.

Heel eenvoudig: opleidingen waarbij de titel is aangevuld met ‘(ITAA)’ geven steeds recht op een ITAA-attest. Opleidingen waarin ‘(ITAA)’ niet staat vermeld, geven geen ITAA-attest.

Wanneer je alle leermodules, bijhorende tussentijdse vragen én de afsluitende toets volledig hebt voltooid, ontvang je direct jouw ITAA-attest van de gehele opleiding in PDF.

Let op: Enkel opleidingen waar in de titel op het einde ‘(ITAA)’ vermeld staat, geven recht op een ITAA-attest. De opleiding dient steeds volledig gevolgd te zijn. Het doorspoelen van de video telt in geen geval!

Je hoeft jouw attest(en) zelf niet op te laden op het ITAA-portaal, wij doen dit voor jou op het einde van ieder kwartaal.

Je kan het overzicht van jouw behaalde attesten steeds terugvinden onder ‘Mijn certificaten’ op jouw persoonlijk account.

Ja. Wij laden op het einde van elk kwartaal jouw behaalde ITAA-attesten op op het ITAA-portaal.

Bijvoorbeeld: De ITAA-attesten die je hebt behaald tijdens het eerste kwartaal (periode januari t.e.m. maart) worden begin april opgeladen. Je hoeft hier dus zelf niets voor te doen.

Graag! Alle uitgewerkte opleidingen die je ziet staan op jouw leerplatform zijn voorstellen van onze leden die allen eveneens accountant zijn of actief zijn binnen de financiële sector. Door ons op deze actuele en relevante onderwerpen te focussen, zijn we ervan overtuigd dat we ons leerplatform steeds zo waardevol mogelijk kunnen maken voor jou.

Onderwerpen kan je steeds doorsturen naar info@accountantsacademy.be. Wij bekijken deze asap en stemmen deze af met een groep van accountants en stagiair accountants.

Zeker en vast! Naast het feit dat het begin van nieuwe samenwerkingen ontzettend leuk en spannend is, komen we gezien onze activiteiten maar al te graag in contact met praktisch goede sprekers.

Stuur ons dus zeker een e-mail met jouw contactgegevens naar info@accountantsacademy.be en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Staat jouw vraag er niet tussen?