fbpx

Vastgoedfinanciering vanuit de tweede pijler

Onderwerp

Hoe de aankoop van uw 2e verblijf door uw vennootschap laten financieren?

DUUR

1u

Prijs

€65,00 (excl. btw)

Programma

Bart Chiau, Professor aan de Universiteit Gent en Senior Expert bij NN

In deze opleiding:

  • Overzicht van de vier pijlers om de context kort even te schetsen, maar al snel wordt de focus gelegd op de tweede pijler, daar waar het allemaal om draait.
  • Bespreking van het fiscaal kader voor zelfstandigen (aj. 2021)
  • Alles wat je moet weten over IPT (structuur, fiscaal regime, parafiscaal vs. fiscaal, afkopen, verschil vennootschapsbelasting en personenbelasting, …)
  • Alles wat je moet weten over vastgoedfinanciering (context, vastgoedfinanciering vanuit de tweede pijler, dieper ingaan op de verschillende mogelijkheden, het bulletkrediet, …)
  • Er wordt dieper ingegaan op de fiscaliteit (fiscaal voordeel voor de zelfstandige bedrijfsleider)
  • Etc.
Vragen of feedback over onze e-learning en de inhoud kunnen steeds gesteld worden per mail via info@acc-academy.be of telefonisch op het nr. 09 396 42 78. Deze vragen worden steeds zo snel mogelijk beantwoord.

Geniet van de opleiding en veel leerplezier!

Accountants Academy is uniek op de opleidingsmarkt omwille van haar kwalitatieve, to the point en praktisch uitgelegde e-learnings van slechts 1 uur. Onze e-learnings moeten niet ingepland worden in de agenda, maar zijn perfect tussendoor te volgen. Dit kan bv. voor het werk, rond de middag, na het werk, maar vooral ook als zoektocht naar een betrouwbaar antwoord bij een specifieke vraag. U leert zelf bij én uw klant wordt geholpen met een kwalitatief duidelijk antwoord.
(fyi: Onze e-learnings hebben bij benadering steeds een duurtijd van 1 uur. Afhankelijk van het onderwerp en de materie kan hier een schommeling inzitten van enkele minuten)

Klaar om deze opleiding te volgen?