fbpx

Optimale kantoororganisatie

Onderwerp

Optimale kantoororganisatie

DUUR

2u25

Prijs

€115,00 (excl. btw)
(Geniet 30% korting via de kmo-portefeuille)

Programma

Bart Van Coile, Voorzitter ITAA en Bestuurder Van Coile & Partners CV

In deze opleiding:

  • De kwalitatieve attestering
  • Wat is de IAASB? Wat is de I.F.A.C.? Wat is NOCLAR?
  • Wat moet ik weten over kwaliteitsbeheersing en is dit een verplichte norm?
  • Hoe zit het met de algemene kantoororganisatie?
  • De vragenlijst kwaliteitstoetsing, voorbeeld taakbeheer, het organigram, modeldocumenten, etc.
  • Hoe ziet een modelstructuur van een vennootschap eruit? En die van een eenmanszaak? Hoe organiseer ik de bestanden?
  • Wat moet ik weten over de opdrachtbrief? Welke basisprincipes deontologie zijn er?
  • Hoe organiseert u uw kantoor voor de AWW? (De wetgeving, formulieren ITAA, handleiding interne procedures, AMLCO-VOHN, opleiding en sensibilisering, etc.)
  • Hoe organiseert u uw kantoor voor het insolventierecht? (Wat is het insolventierecht? De alarmbelprocedures in WVV? Interinstitutenaanbeveling? De preventieve rol van de accountant? Etc.)
  • Hoe organiseert u uw kantoor op het vlak van digitalisering? (Opdracht van de accountant, e-invoicing, gebruik van verschillende tools, e-government, etc.)
  • Etc.
Vragen of feedback over onze e-learning en de inhoud kunnen steeds gesteld worden per mail via info@acc-academy.be of telefonisch op het nr. 09 396 42 78. Deze vragen worden steeds zo snel mogelijk beantwoord.

Geniet van de opleiding en veel leerplezier!

Accountants Academy is uniek op de opleidingsmarkt omwille van haar kwalitatieve, to the point en praktisch uitgelegde e-learnings. E-learnings van langere duurtijd worden onderverdeeld in kleinere delen om deze zo aangenaam en leerrijk mogelijk te maken. Onze e-learnings moeten niet ingepland worden in de agenda, maar zijn perfect tussendoor te volgen. Dit kan bv. voor het werk, rond de middag, na het werk, maar vooral ook als zoektocht naar een betrouwbaar antwoord bij een specifieke vraag. U leert zelf bij én uw klant wordt geholpen met een kwalitatief duidelijk antwoord.

(fyi: Deze e-learning over optimale kantoororganisatie duurt 2 uur en 25 minuten.)

Accountants Academy is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille. U kan bij deze e-learning genieten van betaling via de kmo-portefeuille en zo tot 30% korting genieten. Het erkenningsnummer van Accountants Academy als geregistreerd dienstverlener is DV.O239516.

Praktisch: Bij betalingswijze kiest u voor betaling via overschrijving. U schrijft het btw-bedrag rechtstreeks over naar Accountants Academy (zie gegevens op de factuur die u werd doorgestuurd) en voor het aankoopbedrag van deze e-learning doet u de verwerking via de kmo-portefeuille. De e-learning komt beschikbaar alsook ontvangt u alle gebruikersgegevens om te kunnen inloggen op ons digitaal leerplatform nadat de opdracht is gegeven het bedrag van de kmo-portefeuille door te storten naar Accountants Academy.

Klaar om deze opleiding te volgen?