fbpx

Nieuwe CFC-regels en het belang voor de aangiftepraktijk

Onderwerp

Nieuwe CFC-regels en het belang voor de aangiftepraktijk

DUUR

1u25

Prijs

€100,00 (excl. btw) (Geniet 30% korting via de kmo-portefeuille)

Programma

Pieter-Jan Wouters, Tax Director EY & Gastdocent UCLL Hogeschool

In deze opleiding:

    • Oude regels versus nieuwe regels
    • Welke vennootschappen en inrichtingen zijn een CFC?
    • Welke CFC’s zijn vrijgesteld van de regels?
    • Welk CFC inkomen wordt geviseerd door de regels?
    • Maatregelen ter vermijding van dubbele belasting
    • Aangifteverplichtingen en controletermijnen
Vragen of feedback over onze e-learning en de inhoud kunnen steeds gesteld worden per mail via info@acc-academy.be of telefonisch op het nr. 09 396 42 78. Deze vragen worden steeds zo snel mogelijk beantwoord.

Geniet van de opleiding en veel leerplezier!

Accountants Academy is uniek op de opleidingsmarkt omwille van haar kwalitatieve, to the point en praktisch uitgelegde e-learnings. Onze e-learnings moeten niet ingepland worden in de agenda, maar zijn perfect tussendoor te volgen. Dit kan bv. voor het werk, rond de middag, na het werk, maar vooral ook als zoektocht naar een betrouwbaar antwoord bij een specifieke vraag. U leert zelf bij én uw klant wordt geholpen met een kwalitatief duidelijk antwoord.

Accountants Academy is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille. U kan bij deze e-learning genieten van betaling via de kmo-portefeuille en zo tot 30% korting genieten. Het erkenningsnummer van Accountants Academy als geregistreerd dienstverlener is DV.O239516.

Praktisch: Bij betalingswijze kiest u voor betaling via overschrijving. U schrijft het btw-bedrag rechtstreeks over naar Accountants Academy (zie gegevens op de factuur die u werd doorgestuurd) en voor het aankoopbedrag van deze e-learning doet u de verwerking via de kmo-portefeuille. De e-learning komt beschikbaar alsook ontvangt u alle gebruikersgegevens om te kunnen inloggen op ons digitaal leerplatform nadat de opdracht is gegeven het bedrag van de kmo-portefeuille door te storten naar Accountants Academy.

Klaar om deze opleiding te volgen?