fbpx

De volledige Anti-Witwaswetgeving (op maat van de werkgever)

Onderwerp

De volledige Anti-Witwaswetgeving (AWW)

DUUR

2.30u

Prijs

€115,00 (excl. btw)
(Geniet 30% korting via de kmo-portefeuille)

Programma

Bart Van Coile, Voorzitter ITAA en Bestuurder Van Coile & Partners CV

In deze opleiding:

  • Een algemene inleiding, terminologie en definities
  • De algemene risicobeoordeling van het kantoor
  • De risicobeoordeling van cliënten, diensten en verrichtingen
  • De leidraad voor acceptatie en identificatie van de cliënten
  • Wat moet je weten over de bewaring van documenten?
  • Wat moet je weten over de gegevensbescherming?
  • Wat is de AMLCO en wie moet dit hebben?
  • Wat zijn de procedures bij de vaststelling van atypische verrichtingen?
  • Etc.
Deze e-learning bevat zowel een samenvattende presentatie alsook een volledig gedetailleerde presentatie. Daarbovenop krijg je bij deze e-learning een samenvattende bijlage van het CFI.
Vragen of feedback over onze e-learning en de inhoud kunnen steeds gesteld worden per mail via info@acc-academy.be of telefonisch op het nr. 09 396 42 78. Deze vragen worden steeds zo snel mogelijk beantwoord.

Geniet van de opleiding en veel leerplezier!

Accountants Academy is uniek op de opleidingsmarkt omwille van haar kwalitatieve, to the point en praktisch uitgelegde e-learnings. E-learnings van langere duurtijd worden onderverdeeld in kleinere delen om deze zo aangenaam en leerrijk mogelijk te maken. Onze e-learnings moeten niet ingepland worden in de agenda, maar zijn perfect tussendoor te volgen. Dit kan bv. voor het werk, rond de middag, na het werk, maar vooral ook als zoektocht naar een betrouwbaar antwoord bij een specifieke vraag. U leert zelf bij én uw klant wordt geholpen met een kwalitatief duidelijk antwoord.

(fyi: Deze e-learning over de Anti-Witwaswetgeving duurt 2 uur en 40 minuten)

Accountants Academy is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille. U kan bij deze e-learning genieten van betaling via de kmo-portefeuille en zo tot 30% korting genieten. Het erkenningsnummer van Accountants Academy als geregistreerd dienstverlener is DV.O239516.

Praktisch: Bij betalingswijze kiest u voor betaling via overschrijving. U schrijft het btw-bedrag rechtstreeks over naar Accountants Academy (zie gegevens op de factuur die u werd doorgestuurd) en voor het aankoopbedrag van deze e-learning doet u de verwerking via de kmo-portefeuille. De e-learning komt beschikbaar alsook ontvangt u alle gebruikersgegevens om te kunnen inloggen op ons digitaal leerplatform nadat de opdracht is gegeven het bedrag van de kmo-portefeuille door te storten naar Accountants Academy.

Klaar om deze opleiding te volgen?