fbpx

De invloed van de digitalisering op de rol van de accountant en de ondernemer

Onderwerp

De invloed van de digitalisering op de rol van de accountant en de ondernemer

DUUR

2u10

Prijs

Exclusief beschikbaar als lid van ons leerplatform

Programma

In deze opleiding:

  1. Peter Verschelden:
   Peter Verschelden legt vanuit zijn jarenlange praktijkervaring uit hoe ze bij Moore Belgium inspelen op de digitalisering binnen accounting. Hij geeft specifiek mee hoe jij met jouw onderneming of accountantskantoor de volgende stap kan zetten in dit snel veranderende tijdperk.
  2. Steven Van Belleghem:
   Steven Van Belleghem geeft vanuit zijn jarenlange en internationale ervaring zijn visie en aanpak rond digitalisering mee. Hij is ervan overtuigd dat de toekomst van klantenrelaties gekenmerkt wordt door meer digitaal, meer empathie en meer sociale verantwoordelijkheid.
  3. Panelgesprek:
   In een panelgesprek gaan Peter Verschelden en Steven Van Belleghem dieper in op jouw vragen.
Het opleidingstraject bevat per onderdeel enkele kennisvragen alsook op het einde een samenvattende afsluitende toets waarna u het bijhorend certificaat kan downloaden. Dit opleidingstraject met bijhorend certificaat, wordt door het ITAA geaccrediteerd voor 2 uur en 10 minuten permanente vorming.

Vragen of feedback over onze e-learning en de inhoud kunnen steeds gesteld worden per mail via info@acc-academy.be of telefonisch op het nr. 09 396 42 78. Deze vragen worden steeds zo snel mogelijk beantwoord.

Geniet van de opleiding en veel leerplezier!

Accountants Academy is uniek op de opleidingsmarkt omwille van haar kwalitatieve, to the point en praktisch uitgelegde e-learnings. Onze e-learnings moeten niet ingepland worden in de agenda, maar zijn perfect tussendoor te volgen. Dit kan bv. voor het werk, rond de middag, na het werk, maar vooral ook als zoektocht naar een betrouwbaar antwoord bij een specifieke vraag. U leert zelf bij én uw klant wordt geholpen met een kwalitatief duidelijk antwoord.

(fyi: Deze opleiding ‘De invloed van de digitalisering op de rol van de accountant en de ondernemer’ duurt 2 uur en 10 minuten.)

Klaar om deze opleiding te volgen?