fbpx

BTW & vastgoed

Onderwerp

Btw & vastgoed

DUUR

2u25

Prijs

€105,00 (excl. btw)
(Geniet 30% korting via de kmo-portefeuille)

Programma

Gilles Tack, BTW-specialist met meer dan 10 jaar relevante ervaring binnen zowel de binnenlandse als buitenlandse BTW

In deze opleiding:

  • Wat is een gebouw?
  • Hoe komt een gebouw tot stand? Wat is het verschil tussen het bouwen en het laten bouwen van een gebouw?
  • Hoe weet ik waar de plaats van de handeling is? En is dit in België of niet?
  • Wat is de recht op aftrek bij een gebouw? Wanneer wel en wanneer geen recht op aftrek? En wat als ik het gebouw niet zelf gebruik?
  • Welke zijn de btw-aandachtspunten bij de verkoop van een gebouw? Met btw vs. zonder btw.
  • Wat moet ik weten over de vrijstellingen van btw en welke zijn uitzonderingen?
  • Meer informatie over de professionele verhuur en welke aandachtspunten zijn er hieromtrent.
  • Welke tarieven zijn er mogelijk binnen de bouw?
  • Etc.
Vragen of feedback over onze e-learning en de inhoud kunnen steeds gesteld worden per mail via info@acc-academy.be of telefonisch op het nr. 09 396 42 78. Deze vragen worden steeds zo snel mogelijk beantwoord.

Geniet van de opleiding en veel leerplezier!

Accountants Academy is uniek op de opleidingsmarkt omwille van haar kwalitatieve, to the point en praktisch uitgelegde e-learnings. Onze e-learnings moeten niet ingepland worden in de agenda, maar zijn perfect tussendoor te volgen. Dit kan bv. voor het werk, rond de middag, na het werk, maar vooral ook als zoektocht naar een betrouwbaar antwoord bij een specifieke vraag. U leert zelf bij én uw klant wordt geholpen met een kwalitatief duidelijk antwoord.

(fyi: Deze e-learning over de btw-aspecten m.b.t. vastgoed duurt 2 uur en 25 minuten)

Accountants Academy is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille. U kan bij deze e-learning genieten van betaling via de kmo-portefeuille en zo tot 30% korting genieten. Het erkenningsnummer van Accountants Academy als geregistreerd dienstverlener is DV.O239516.

Praktisch: Bij betalingswijze kiest u voor betaling via overschrijving. U schrijft het btw-bedrag rechtstreeks over naar Accountants Academy (zie gegevens op de factuur die u werd doorgestuurd) en voor het aankoopbedrag van deze e-learning doet u de verwerking via de kmo-portefeuille. De e-learning komt beschikbaar alsook ontvangt u alle gebruikersgegevens om te kunnen inloggen op ons digitaal leerplatform nadat de opdracht is gegeven het bedrag van de kmo-portefeuille door te storten naar Accountants Academy.

Klaar om deze opleiding te volgen?