fbpx

Schrijf je in voor onze masterclasses

Als accountant blijf je veruit de belangrijkste adviseur voor een ondernemer. Deze masterclasses helpen jou de adviesrol opnemen of uitbreiden, en doen je adviesomzet groeien.

Wij begeleiden jou graag persoonlijk in deze masterclass. Met kennis van zaken en direct toepasbaar in je organisatie.

Onze experten:

Jeroen Meens

Jeroen Meens

Dominique Baekelandt

Dominique Baekelandt

Ontdek meer over onze Masterclasses:

Inhoud:

  • 5 LIVE ontmoetingen van 1 dag op een inspirerende locatie
  • Online sessies van 1.5u in groep (1 kennismakingscall + 16 online leersessies van 1.5u om de de 2 à 3 weken)
  • 1 online sessie individueel: 2u met Jeroen/Dominique – datum te kiezen

Eerstvolgende instapmoment:

  • Woensdag 6 september 2023

Je kan deelnemen aan het jaartraject ‘Accountants voor Accountants vanaf 4.286 EUR*

*Je geniet van een voordeel tot 2.715 EUR op de inschrijvingsprijs van 7.000 EUR als je lid bent van Accountants Academy, je gebruik maakt van de KMO Portefeuille én van de Liberform tussenkomst. Schrijf je in voor deze Masterclass

Ontvang onze brochure van onze masterclass rechtstreeks in jouw mailbox

Wat mag je verwachten?

5 redenen om voor onze Masterclasses te kiezen

Onze experten

Jeroen Meens

Jeroen Meens

Jeroen Meens maakte als ondernemer in 2007 de oversteek naar de accountancy sector en werd mede-oprichter van Cynex, Gidsen in Groei. Hij bouwde op enkele jaren het accountantskantoor mee uit tot een 40-tal mensen, werd driemaal op rij genomineerd als Limburgse Trends Gazellen en verkocht het in 2019. Jeroen kent uw situatie door en door en deelt graag zijn kennis en ervaring..

Dominique Baekelandt

Dominique Baekelandt

Dominique Baekelandt startte haar carrière in retail, in het familiebedrijf. Daarna ging ze aan de slag in een Accountantskantoor. Ze stond ook mee aan de wieg van de invoering van apotheeksoftware in Vlaanderen. Bij AkzoNobel kon Dominique als finance business partner haar liefde voor mensen en cijfers combineren. Dominique zal in dit traject haar enthousiasme en ervaringen delen over hoe je als finance professional impact maakt door een hart voor ondernemen te verbinden met verstand van cijfers.

Je investering voor dit jaartraject is 7.000 EUR (excl. BTW). Je geniet van een voordeel tot 2.715 EUR op de inschrijvingsprijs van 7.000 EUR als je lid bent van Accountants Academy, je gebruik maakt van de KMO Portefeuille én van de Liberform tussenkomst. Op basis van jouw keuze, zijn er volgende prijsscenario’s: A4A prijszetting
Het Accountants voor Accountants traject is gericht op vennoten/managers van kantoren.
De opleiding is gebaseerd op het principe van cohort learning. Deze mix van community based learning (leren van elkaar), werken aan opdrachten en klassikale training zorgt ervoor dat je de aangeboden kennis en inzichten maximaal in de vingers krijgt. En het is gewoon ook veel meer fun om af en toe samen te komen 😉
De plaatsen voor deze trajecten zijn gegeerd. Voor een optimale leerervaring is het aantal deelnemers beperkt, minimum 8 en maximum 12. In het uitzonderlijke geval dat het minimumaantal deelnemers van 8 niet is bereikt voor de start van het traject, zullen de organisatoren een haalbaar alternatief aanbieden (bv. aansluiten bij een volgend traject).
Deze trajecten komt in aanmerking voor KMO Portefeuille van 30% op je inschrijvingsprijs. Als lid van Accountants Academy, ontvang je nog een extra korting van 250 euro. Als je behoort tot PC336, dan kan je op het einde van het jaar bij Liberform een tussenkomst in opleiding aanvragen van 10 euro per uur.
Dankzij onze samenwerking met Accountants Academy wordt dit voor jou geregeld. Jij hoeft niets te doen. Accountants Academy zal de punten waar je recht op hebt automatisch bijschrijven.
Indien je als deelnemer uitzonderlijk niet aanwezig kan zijn op één van de fysieke bijeenkomsten, dan zullen de organisatoren een haalbaar alternatief voorstellen (bv. aansluiten voor die sessie in een andere groep).

Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan snel in!

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid. Door op “Ik begrijp het” te drukken, aanvaardt u het gebruik van deze cookies.