fbpx

Eindejaarsactie 2023

Onderwerp

Stel jouw eigen voordeelpakket zélf samen

ERKENNINGSPUNTEN

Aantal op basis van eigen keuze (Minstens 12u ITAA-erkenning)

Prijs

Voordeelpakket van €397 i.p.v. €795 of €649 i.p.v. €1.045

Kmo-portefeuille mogelijk | DV.O239516

Haal op de meest efficiënte én budgetvriendelijke manier jouw ITAA-opleidingsuren nog voor dit jaar!

Jouw eigen voordeelpakket zelf samenstellen
(kmo-portefeuille mogelijk)​

Kies jouw gewenste pakket:

Pakket 1:
10 e-learnings
(€397)

Praktisch bij gebruik kmo-portefeuille: Bij betalingswijze kiest u in de volgende stap voor betaling via overschrijving.

Pakket 2:
10 e-learnings + 2 trajecten (€649)

Praktisch bij gebruik kmo-portefeuille: Bij betalingswijze kiest u in de volgende stap voor betaling via overschrijving.
Wanneer u dit voordeelpakket aankoopt, zal u bij directe online betaling uw gebruikersgegevens voor uw persoonlijk account binnen de 24 uur doorgemaild krijgen met daarop de gekozen opleidingen beschikbaar. (Check zeker ook altijd uw spamfolder).

Kiest u voor betaling via een overschrijving, dan krijgt u uw gebruikersgegevens automatisch doorgemaild na ontvangst van de betaling.

Bij gebruik van de kmo-portefeuille komen de gekozen e-learnings beschikbaar na storting van de eigen bijdrage.

Alle vermelde prijzen zijn steeds exclusief btw.

Vragen of feedback over onze e-learnings en de inhoud kunnen steeds gesteld worden per mail via info@acc-academy.be of op het nr. 09 396 42 78. Deze vragen worden steeds zo snel mogelijk beantwoord. Vergeet zeker niet te verwijzen naar de juiste e-learning en bijhorende module wanneer u een concrete vraag heeft.

Geniet van dit uniek aanbod aan opleidingen. Veel plezier met het ontdekken van ons leerplatform voor accountants.

Accountants Academy is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille. U kan bij dit pakket van e-learning genieten van betaling via de kmo-portefeuille en zo tot 30% korting genieten. Het erkenningsnummer van Accountants Academy als geregistreerd dienstverlener is DV.O239516.

Praktisch bij gebruik kmo-portefeuille: Bij betalingswijze kiest u voor betaling via overschrijving. U schrijft het btw-bedrag rechtstreeks over naar Accountants Academy (zie gegevens op de factuur die u werd doorgestuurd) en voor het aankoopbedrag van deze e-learning doet u de verwerking via de kmo-portefeuille. Het thema voor de aanvraag van de kmo-portefeuille is ‘financiële geletterdheid’. De e-learnings komen beschikbaar alsook ontvangt u alle gebruikersgegevens om te kunnen inloggen op ons digitaal leerplatform nadat u het btw-bedrag van de factuur betaald heeft aan Accountants Academy en de aanvraag van de kmo-portefeuille gebeurd is.

Klaar om deze opleidingen te volgen?