fbpx

Eindejaarsactie 2022

Onderwerp

Stel jouw eigen voordeelpakket zélf samen

ERKENNINGSPUNTEN

Aantal op basis van eigen keuze (Minstens 12u ITAA-erkenning)

Prijs

Voordeelpakket van €397 i.p.v. €795 of €649 i.p.v. €1045

Kmo-portefeuille mogelijk | DV.O239516

Haal op de meest efficiënte én budgetvriendelijke manier jouw ITAA-opleidingsuren nog voor dit jaar!

AA-eindejaarsactie-2022

Jouw eigen voordeelpakket zelf samenstellen
(kmo-portefeuille mogelijk)​

Kies jouw gewenste pakket:

Pakket 1:
10 e-learnings
(€397)

Pakket 2:
10 e-learnings + 2 trajecten (€649)

Wanneer u dit voordeelpakket aankoopt zal u bij directe online betaling onmiddellijk uw gebruikersgegevens voor uw persoonlijk account doorgemaild krijgen. (Check zeker ook altijd uw spamfolder). Wie reeds een account heeft zal zich met dezelfde gegevens kunnen aanmelden en geen nieuwe mail ontvangen. De opleidingen* zullen binnen uw account online beschikbaar zijn tegen ten uiterste het einde van de dag van betaling van aankoop.

Kiest u voor betaling via een overschrijving, dan krijgt u uw gebruikersgegevens automatisch doorgemaild na ontvangst van de betaling.

Bij gebruik van de kmo-portefeuille komen de gekozen e-learnings beschikbaar na betaling van het btw-bedrag en aanvraag van de kmo-portefeuille.

Alle vermelde prijzen zijn steeds exclusief btw.

Vragen of feedback over onze e-learnings en de inhoud kunnen steeds gesteld worden per mail via info@acc-academy.be of op het nr. 09 396 42 78. Deze vragen worden steeds zo snel mogelijk beantwoord. Vergeet zeker niet te verwijzen naar de juiste e-learning en bijhorende slide wanneer u een concrete vraag heeft.

Geniet van dit uniek aanbod aan opleidingen. Veel plezier met het ontdekken van ons leerplatform voor accountants.

*Aankopen na 18u komen de volgende dag beschikbaar.

Accountants Academy is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille. U kan bij deze e-learning genieten van betaling via de kmo-portefeuille en zo tot 30% korting genieten. Het erkenningsnummer van Accountants Academy als geregistreerd dienstverlener is DV.O239516.

Praktisch bij gebruik kmo-portefeuille: Bij betalingswijze kiest u voor betaling via overschrijving. U schrijft het btw-bedrag rechtstreeks over naar Accountants Academy (zie gegevens op de factuur die u werd doorgestuurd) en voor het aankoopbedrag van deze e-learning doet u de verwerking via de kmo-portefeuille. De e-learning komt beschikbaar alsook ontvangt u alle gebruikersgegevens om te kunnen inloggen op ons digitaal leerplatform nadat u het btw-bedrag van de factuur betaald heeft aan Accountants Academy en de aanvraag van de kmo-portefeuille gebeurd is.

Klaar om deze opleidingen te volgen?

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid. Door op “Ik begrijp het” te drukken, aanvaardt u het gebruik van deze cookies.